top of page

Súper matí solidari

La segona edició del matí solidari que vam celebrar el passat dissabte 24 a l'escola va ser súper en molts sentits: vam gaudir d'un temps magnífic, vam tenir més participants a les activitats esportives i més parades i compradors al mercat solidari. Tot plegat, hem aconseguit una recaptació solidària de 1511,40 euros que donarem a l'Obra social de Sant Joan de Déu a través dels equips de l'escola que ens apuntem a la Màgic Line.

També el recapte d'aliments d'Esplugues en el que participa l'escola es beneficia del nostre matí solidari perquè tots els excedents del bar -magdalenes, xocolata i sucs- se sumaran a les aportacions que ja han començat a recollir a l'escola dins de la campanya Ajuda'ns a ajudar.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page