top of page

El repte de guiar als fills en el món digital


Un repte difícil però davant del qual no podem inhibir-nos. Aquesta va ser només una de les moltes reflexions que vam compartir el passat dimarts 20 de novembre a la sessió de l'escola de famílies que vam fer amb Francesc Núñez Mosteo. Aquest filòsof i sociòleg ens va advertir d'un detall que els experts ja tenen clar. La famosa bretxa digital de la qual tantes vegades hem sentit a parlar no separarà als que sàpiguen dels que no sàpiguen fer anar un mòbil, una tauleta o interactuar en una xarxa social digital, sinó entre aquells que trobin la manera de desconnectar i de mantenir una part de la seva vida fora d'aquest àmbit virtual. Núñez Mosteo ens va explicar que la mateixa tecnologia que ens fa créixer com a éssers humans limita la nostra capacitat d'empatia amb els altres i que com a pares, hem d'ajudar als nostres fills a establir unes regles de bon ús i de convivència amb uns mòbils i unes xarxes socials a les quals, cal recordar-ho, som nosaltres els que els hi donem accés, sovint incomplint les normes que estableixen que aplicacions com WhatsApp o Instagram no són per menors de 16 anys. Us deixem un resum d'alguns dels moments més significatius de la seva exposició

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page