top of page

Problemes de mobilitat


Com ja us vam explicar, el darrer trimestre vam presentar dues instàncies a l'Ajuntament queixant-nos dels problemes de mobilitat que ens trobem habitualment per arribar a l'escola i demanant un increment de les freqüències de pas dels busos locals (EP1, EP2, JM), així com una reconfiguració de les línies que comuniquen Barcelona amb Cornellà per tal que alguna d'elles s'acosti més a l'escola. Us copiem la resposta que ens han fet arribar:

"Hi ha encara reformes pendents a l'Avda. Països Catalans i sobretot a la Plaça Josep Català que ajudaran a millorar la mobilitat en tot aquest entorn. Aquestes obres s'impulsaran en els propers mesos. La situació cojuntural d'obres al Centre Comercial ha estat provocant problemes de col·lapse a tota la zona, cosa que amb la seva obertura i finalització de la majoria d'obres a l'entorn, ha fet que la situació millori substancialment. Sobre les mesures del bus, està previst millores als EP i també que la línia 68 i 78 de TMB facin parada al barri de Finestrelles, a implantar en les properes setmanes".

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page