top of page

Donació a Sant Joan de Déu


Abans de les vacances de Nadal, vam ingressar al compte de #paralosvalientes la meitat dels diners que vam recollir a la segona edició del mercat solidari.

Una donació de 755,70 euros que, com que el pressupost de construcció del nou SJD Pediàtric Centre ja està cobert, es destinaran a finançar programes d'investigació i també de suport a les famílies que han de lluitar contra la malaltia. Aquí podeu veure la carta d'agraïment que ens han fet arribar.

Ens ha ofert la possiblitat que un petit grup de persones visitem l'hospital per tal que ens expliquin els projectes en què treballen. No en dubteu que us ho explicarem! La resta de diners recaptats al matí solidari, ajudaran a completar els reptes dels diferents equips de l'escola inscrits a la Màgic Line. Ja us heu apuntat?

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page