top of page

Èxit de la màgic line

Els 8 equips de l'escola, set de famílies i un de mestres i personal del centre hem contribuït amb més de 2187 euros a la recaptació total de la Màgic Line de Barcelona, que enguany ha superat els 300.000 euros. Els 5 equips que van fer el recorregut de 10 quilòmetres, els dos que es van atrevir amb el traçat de 15 i el que va provar a fer el recorregut des de Sant Boi -sort que això no va de competir sinó de passar-ho bé i ajudar- vam gaudir d'un dia fantàstic en el qual, com sempre, els organitzadors i els voluntaris ho van donar tot per garantir l'èxit.Els 8 equips de l'escola, set de famílies i un de mestres i personal del centre hem contribuït amb més de 2187 euros a la recaptació total de la Màgic Line de Barcelona, que enguany ha superat els 300.000 euros.

Pensant ja en l'any vinent, volem felicitar especialment els dos equips de cinquè de primària que es van esforçar al màxim amb una sessió solidària de Valking i organitzant una tarda de berenar aprofitant que els equips de l'escola tenien partit per incrementar la seva aportació solidària. Bona feina, equips!!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page