top of page

Formació oberta a les famílies

L'ajuntament d'Esplugues, dins del seu Pla educatiu d'entorn impulsa tot un seguit de debats i xerrades obertes a totes les famílies que escolaritzem els nostres fills al municipi. En el calendari més immediat tenim dues propostes: La primera el pròxim dijous dia 4 a les 17h a l'espai municipal La Baronda, situat al carrer de la Riba 36 d' Esplugues. Hi haurà servei d'acollida d'infants

Podeu inscriure-us en aquest debat de families fent clik aqui https://bit.ly/2HMemSm

Des de l'Ajuintament ens faciliten també l'enllaç d'un qüestionari que ens demanem que ompliu si esteu interessats a participar en el grup de debat, amb l'objecte d'enriquir la diagnosi del grup de discussió i donar l'oportunitat de fer arribar les opinions de les famílies. El Qüestionari proposa 10 preguntes que podeu respondre fent click aqui https://bit.ly/2Cvjw1

A més, la setmana entrant, en concret dimarts dia 9 a partir de les 16.30, a l'escola Can Vidalet, es parlarà d'un tema que hem abordat en algunes de les nostres escoles de famílies: com afecten les omnipresents pantalles a les relacions familiars i a la rutina dels nostres fills i filles.

De nou la inscripció és lliure i gratuïta i també aqui ens ofereixen servei d'acollida dels infants.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page