top of page

Prevenció de les relacions abusives

El pròxims 2 i 7 de maig la biblioteca de l'escola acollirà dues noves sessions de l'Escola de famílies per abordar un tema del que generalment no ens agrada parlar, perquè ens espanta, però que només podem prevenir i abordar tenint la informació precisa.

Comptarem a la fundadora de la Fundació Vicki Bernadet que des de 1997 treballa en l'atenció, prevenció i sensibilització enfront els abusos comesos en l'àmbit familiar o de confiança dels infants.

Estan previstes dues sessions, dijous 2 de maig, específica per a les famílies de secundària i dimarts 7 de maig, pensada per a pares i mares amb fills a infantil i primària. La recomanació de la Vicki és que si podeu, vingueu a les dues. Ambdues sessions començaran a les 17'15 i seran molt dinàmiques.

Si voleu entrar en matèria, podeu escoltar aquesta intervenció de Vicki Bernadet al TEDx Madrid

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page