top of page

Què farem a la Festa Major?


Esteu preparats per la Festa Major que farem aquest dissabte 11 de maig a partir de les 9 a l'escola?

Com cada any, AMPA i Escola hem treballat plegats per preparar un dia intens d'activitats en què esperem tots trobeu algun al·licient.

Us fem cinc cèntims del que hi ha previst perquè no perdeu ni un minut decidint per on començar.

A les 9 i 15 farem la cursa, amb recorreguts adaptats per a les diferents edats.

A les 10 del matí, inici oficial de la Festa amb el pregó i les actuacions dels grups de bastons, balls de cintes, els gegants de l'escola i l'escultura de carnestoltes feta pels alumnes de 2n d'ESO

Des de les 11 i fins a l'hora de dinar tindrem en marxa el bulevard de tallers en tres espais diferents. Al pati gran trobareu diferents tallers de manualitats, com ara l'Arenart, en el qual aprendrem a pintar sense pinzells o el de trencadís, en el qual de forma col·lectiva, reproduirem dues imatges identificatives de l'escola i de la secció esportiva.

Al patí petit, a més del bar que atendran els alumnes de primer de batxillerat, tindrem oportunitat de fer experiments de ciència. Un avís a tots els que volgueu participar. És imprescindible que porteu un pot de vidre o de plàstic amb tapa, d'uns 20 centímetres d'alt (tipus pot d'espàrrecs)

I a la planta baixa, tindrem un taller de circ, al gimnàs en el que podreu aprendre a fer acrobàcies, equlibri i a fer anar els malabars o les anelles i les tradicionals competicions de pim-pon o d'escacs

A les dues, pararem per dinar, tastarem els pastissos que es presentin al concurs de pastissos i amb forces renovades, tornarem a posar-nos en marxa. Els més tranquils, gaudint primer de les actuacions de la coral a la sala d'actes i després al pati petit d'un taller de cistelleria i els més moguts, cremant energies amb els inflables que instalarem al pati -i que comptaran amb la certificació de seguretat d'un arquitecte tècnic-, amb el Màster-class de zumba i els partidets de futsal.

Recordeu que per apuntar-vos a qualsevol de les activitats esportives, des de la cursa al zumba o el torneig de ping-pong és indispensable que ompliu abans aquest formulari

Us hi esperem!!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page