top of page

Crònica de la Festa Major del 80 aniversari

Serveixin aquestes dues noticies, fetes per dos alumnes de primària per resumir una Festa Major tan intensa com la del 80 aniversari de l'escola. Vam fer esport, vam gaudir de les tradicions, des del ball de cintes o de bastons, als diables i als castells, vam descobrir com actuen les molècules, van analitzar l'ADN de les maduixes, vam pintar amb sorra, vam fer circ, trencadís.... i per sobre de tot, petits i grans vam gaudir cada minut de la jornada.

Volem agrair en primer lloc la feina intensa dels companys de la Comissió de Festes de l'AMPA i molt especialment a la Montse i la Sílvia que un any més han trobat uns tallers excepcionals. Gràcies també a la direcció de l'escola, al Dani i a la resta de professors membres de la comissió, sense els quals seria impossible que totes les peces encaixessin. El nostre reconeixement als alumnes que es van fer càrrec del bar i del menjador. No és gens fàcil fer lloc a tots els que ens vam encabir al menjador. Bona feina!! I de manera molt especial, gràcies també als pares i mares voluntaris, que vau donar un cop de mà abans o el mateix dia de la festa, per tal que tots poguéssim gaudir com a nens.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page