top of page

Concurs de pastissos

Un dels moments més dolços i alhora més difícils de la Festa Major va ser el moment de triar els guanyadors - a la millor presentació i al millor gust- del concurs de pastissos de la Festa Major. Com podeu veure aquí, tothom va donar el millor per fer un pastís a l'alçada de l'ocasió. Tots, per un o altre motiu, mereixien el primer premi!!!

Tanmateix recordareu que el tema proposat era el 80 aniversari de l'escola, la qual cosa va fer que el jurat,a l'hora de decidir la millor presentació triés, gairebé per unanimitat el pastís batejat com La brusa de la Carme, tot un homenatge a la fundadora de l'escola Carme Serrallonga, fet per la Mònica, una mare de P3

La tria del pastís més gustós va ser encara més complicada, i el jurat va dubtar molt perquè tots, dels més senzills als més elaborats eren boníssims. Però al final, el guanyador va ser un carrot cake apte per a celíacs, elaborat per la Daniela, una alumna de quart de primària i la seva mare.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page