top of page

Nou curs, noves idees


Superada l'adaptació als primers dies d'escola, després d'un llarg estiu, és moment de posar-nos a treballar en una doble direcció: mantenir i donar un nou impuls a projectes com el de la socialització de llibres, que necessita nous caps i noves mans per fer una feina que ens satisfà molt , i posar en marxa noves idees (de moment no podem explicar gaire però ja hem començat a preparar alguna que, de ben segur, us engrescarà).

De vegades les famílies noves ens pregunteu què és l'AMPA? Què fa?

L'AMPA és un punt de trobada de famílies inquietes i amb ganes d'aportar i créixer. Un espai per a compartir i gaudir plegats i establir vincles més enllà del grup classe i dels interessos particulars.

I el que fem, a banda de representar el conjunt de famílies de l'escola, és complementar la tasca educativa que fa el centre, predicant la solidaritat i el voluntariat amb l'exemple, oferint xerrades i tallers puntuals per a pares, mares i també alumnes, organitzant jornades de sensibilització (matí Solidari, Màgic Line entre d'altres) o simplement lúdiques (Festa Major, visites culturals).

La millor manera de saber més i d'ajudar a construir és participar. Qui s'anima a venir un dia i veure en què es pot implicar?

Ens reunim el segon dimarts de cada mes, a partir de les 20 h a l'escola. La primera trobada enguany serà el 8 d'octubre. Animeu-vos, que tenim molt a compartir!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page