top of page

Civisme a les portes de l'escola

Amb l'inici del nou curs estrenem també un nou punt d'accès a l'escola: la porta de la part posterior del pati que ja vam utilitzar a la Festa Major i que ha esdevingut la zona d'accés i sortida per a tots els alumnes de secundària i també alguns de primària.

El fet de tenir dos punts d'accés diferents hauria de servir per agilitzar les entrades i sortides de l'escola però, pel que hem observat aquests dies, ha servit també per multiplicar les imatges d'incivisme: cotxes ocupant l'espai reservat per a l'autocar o l'aparcament de motos, doble filera, cotxes que dificulten les maniobres per als autobusos que porten nens que cal insistir també són de l'escola i que haurien de poder pujar i baixar a l'hora i sense cap entrabanc.

Tots sabem que els nostres fills prenen exemple de tot el que fem. Als carrers del voltant hi ha espai per aparcar. Fem-ho i caminem amb ells els metres que ens separen de la porta del centre. Fent-ho, els ensenyem a respectar les normes de trànsit i el que és encara més important, als seus companys.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page