top of page

Jornada mediambiental: Som Natura


NETEJA BOSCOS

Enguany hem decidit sumar-nos a la Setmana europea per a la prevenció dels residus. Per això us proposem una jornada de conscienciació mediambiental que farem dissabte 23 de novembre. El programa que hem preparat té dues parts:

- Batuda de neteja al Parc de Collserola. Des de les 9:30 del matí i fins a les 11:30 farem una passejada per una zona del parc, propera a l'escola, per recollir les deixalles que trobem. Per participar cal que ens envieu un e-mail (clickant en l'enllaç) indicant nom i cognoms i edats de cada un dels participants. Data límit dijous 21 de novembre.

Us facilitarem bosses per fer la recollida però us demanem que cadascú porti de casa guants (de fregar o de jardineria) per protegir-vos les mans.

- Tallers de reciclatge al pati de l'escola. Des de les 12 i fins a les 14:00h classificarem les deixalles recollides i amb l'ajut de diferents talleristes aprendrem a donar una segona vida a objectes que considerem deixallles. Per participar en un dels tallers és imprescindible que porteu un pot de vidre, pot ser tipus melmelada o cigrons, d'una mida mitjana.

La jornada s'enmarca en una setmana en què a l'escola, els alumnes dels diferents cursos, faran tot d'activitats relacionades. I en la que també tindrem una sessió d'escola de pares amb la bióloga marina Clàudia Auladell Com sempre, ens aniria molt bé comptar amb alguns voluntaris/es per ajudar-nos a fer que aquell dia tothom pugui gaudir de l'experiència. Si ens podeu fer un cop de mà escriviu-nos, com més aviat millor, per tal de distribuir les tasques.

Us hi esperem !

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page