top of page

Primers auxilis. Formacio bàsica

Dins el pla educatiu d'entorn, l'Ajuntament d'Esplugues ens ofereix una formació que pot ser vital en moments d'emergència. En aquest taller, que es farà el pròxim 28 de novembre, ens ensenyaran com fer les maniobres de reanimació i com utilitzar un desfibril·lador extern automàtic (DEA) com el que tenim a l'escola o com el que podem trobar a pavellons esportius o altres espais públics.


Us interessa?


Dijous 28 de novembre de 17.00 a 20.00h

Centre Municipal Puig Coca. Petit Parc de l'Amistat - Esplugues Inscripció gratuïta. Imprescindible reservar plaça en AQUEST FORMULARI. (places limitades) Acollida d'infants gratuïta de 16.45 a 20.15h

NOTA IMPORTANT SOBRE EL SERVEI D'ACOLLIDA D'INFANTS:

Per tal de garantir la seguretat i el benestar dels infants, és obligatori reservar plaça al formulari d'inscripció especificant-ne nom i edat del/s fill/s. Els nens i nenes que es quedin al servei d'acollida han de tenir 3 anys o més.


Per anar entrant en matèria us deixem un parell de vídeos que expliquen, en un cas a ritme de rap, com hem d'actuar.


I un altre, específic per a menors

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page