top of page

3a edició del Matí Solidari

Bon any a tothom! Confiem que encara us quedi un pessic de l'esperit nadalenc d'aquests dies perquè el proper 25 de gener, farem una nova edició del nostre matí solidari.

Hi ha tres maneres diferents de participar: - Muntant una paradeta al mercat on podreu vendre llibres o joguines que ja no utilitzeu, objectes artesans o els vostres pastissos i begudes. Escriviu-nos perquè us reservem un espai i us expliquem les condicions. La més important, que almenys el 50% del que recapteu serà per l'Obra Social de Sant Joan de Déu. - Participant en les activitats esportives que durant tot el matí farem al pati de l'escola. Us heu d'inscriure omplint aquest formulari. (La participació comportarà una donació d'un euro per persona i activitat que s'haurà de fer a la secretaria de l'escola). - Venint a fer una volta i comprant alguna cosa.

Per això, no cal inscripció prèvia. I si porteu una samarreta vella, us ensenyarem com convertir-la en una pràctica bossa per anar a comprar. No heu de saber cosir, només portar una samarreta i amb unes tisores i una mica de paciència, us ensenyarem a fer la resta.

A banda de passar un matí diferent i donar una nova vida a objectes que ja no utilitzem, l'objectiu bàsic de la jornada és recollir diners per ajudar als equips de l'escola que participarem a la caminada solidària Barcelona Màgic Line. Que encara no saps com va la Màgic Line? Segueix aquest enllaç i t'ho expliquem.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page