top of page

Màgic Line SJD


El proper 1 de març es farà una nova edició de la Màgic Line SJD, la caminada solidària que l'any passat va recaptar més de 380.000 euros que han servit per finançar projectes com aquests. Com cada any, volem aprofitar aquesta cita per passar un gran dia en família, inscrivint equips a diferents recorreguts. Encara falta temps, però sabem que alguns ja esteu pensant en integrar-vos en un equip i en començar a organitzar coses per incrementar la recaptació solidària del vostre grup.

Per això, si ja ja teniu clar que no us ho voleu perdre, envieu-nos un correu, dieu-nos quants sou i quin recorregut voldrieu fer (el tradicional de 10 km que surt de les fonts de Montjuïc, el de 15 que surt de l'Hospital Sant Joan de Déu o el de 30 kilòmetres que surt de Vallvidrera).

Un cop us diguem a quin equip us assignem, recordeu que mitjançant la web de la Màgic Line, a l'espai dels vostres respectius equips, haureu de fer una aportació mínima de 5 euros per cada persona. El votre capità us explicarà com fer-ho.

No badeu i apunteu-vos com més aviat millor.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page