top of page

Que no et prenguin el pèl

L'allau d'informació que ens arriba cada dia fa que cada vegada sigui més difícil destriar la informació contrastada, de les versions interessades o directament de les mentides que rebem i que intenten condicionar la nostra opinió i el nostre comportament. Contra aquesta desinformació sobreinformada, necessitem eines com les que utilitzarem al taller per a adults i infants a partir de cinquè de primària que farem amb la periodista i professora universitària Nereida Carrillo dimarts 10 de març a partir de les 17:15h a l'escola. Per tal de preparar l'espai, necessitem saber per avançat quants serem. Empleneu aquest formulari per dir-nos quants vindreu i les vostres edats. I no oblideu portar mòbil o tauleta perquè no hi ha millor manera d'aprendre que practicant, en temps real, quantes notícies falses som capaços de detectar!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page