Que no et prenguin el pèl

L'allau d'informació que ens arriba cada dia fa que cada vegada sigui més difícil destriar la informació contrastada, de les versions interessades o directament de les mentides que rebem i que intenten condicionar la nostra opinió i el nostre comportament. Contra aquesta desinformació sobreinformada, necessitem eines com les que utilitzarem al taller per a adults i infants a partir de cinquè de primària que farem amb la periodista i professora universitària Nereida Carrillo dimarts 10 de març a partir de les 17:15h a l'escola. Per tal de preparar l'espai, necessitem saber per avançat quants serem. Empleneu aquest formulari per dir-nos quants vindreu i les vostres edats. I no oblideu portar mòbil o tauleta perquè no hi ha millor manera d'aprendre que practicant, en temps real, quantes notícies falses som capaços de detectar!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau