top of page

Convocatòria reunió virtual 10 novembre


Seguim vivint un any atípic, en el que entre moltes altres coses, hem hagut de renunciar a les reunions presencials de la Junta de l'Ampa. Però no volem que això sigui un impediment perquè les families pogueu dir la vostra i fer un pas endavant per incorporar-vos als equips de treball que haurem de renovar d'aquí a poc temps.

Us convidem a la pròxima reunió ordinària de l'AMPA que es farà de forma telemàtica el 10 de Novembre, a les 21h. Per participar només cal que ens escriviu prèviament a ampa@ampavillena.cat per tal que us enviem l'enllaç per entrar a la sala virtual a on ens trobarem.

Us adjuntem l'acta provisional de la darrera reunió dels membres de l'actual Junta per tal que us feu una idea dels temes que tenim a sobre de la taula ara mateix.

Us hi esperem

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page