top of page
Què és la Magic Line?

La Magic Line és la mobilització solidària en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu.

A qui ajudem?

Des del 2014 s’han recaptat més de 600.000€ que han fet realitat programes com: ajuts socials, pisos d'inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca.

Esport amb valors

La Magic Line és un esdeveniment esportiu de transformació social a través de la promoció de valors com: solidaritat conscient i responsable, el destí de la captació, inclusió, criteris ètics, estil de comunicació, reconeixement entre entitats.

BML 2017

*Per cada donatiu de

amb aquest formulari

10€

El pròxim 5 de març es farà una nova edició de la Barcelona Màgic Line, la caminada solidària que organitza la Fundació Sant Joan de Déu per recollir fons amb què finançar els seus programes d'atenció a col·lectius vulnerables

Sabeu que no es tracta només de caminar, sinó sobretot de recollir diners per a una bona causa. Per això, hem preparat una samarreta solidària, que podreu portar el dia de la caminada o simplement lluir quan us vingui de gust.

Encara que no poguis venir a la caminada, pots ajudar als equips a aconseguir els seus reptes solidaris i emportar-te una samarreta. Tots plegats farem encara més gran la Barcelona Màgic Line.

Gràcies.

Voleu una? Per 10 euros (5€ per cobrir costos i 5€ de donatiu a Sant Joan de Déu) tindreu la vostra. Ompliu el formulari de la dreta, trieu talla i reserveu la vostra.

Podeu reservar més d'una* (parella, nens, avis, amics...) Ningú sense samarreta solidària!

No voleu samarreta però si col·laborar? Aneu directament a la pàgina de la BML i feu la vostra aportació a un dels equips Villena. La podreu desgravar en la declaració d'IRPF.

*Fins al límit d'existències.

bottom of page