top of page

L'AMPA a les portes obertes

El passat 21 de febrer, l'AMPA va ser present a la jornada de portes obertes feta per l'escola per donar a conèixer el seu projecte i les seves instal·lacions a les famílies que han de decidir on matriculen els seus fills el curs vinent.

Vam explicar els projectes dels quals som directament responsables, com ara la socialització de llibres, i també aquells en els que treballem mà a mà amb l'equip docent, com l'Escola de pares. I sobretot, vam respondre moltes preguntes sobre el dia a dia de l'escola, que lògicament interessen aquelles famílies que s'enfronten al sempre complicat moment de triar una escola per als seus fills.

Va ser una jornada divertida i esperem sincerament haver aportat el nostre petit gra de sorra per fer créixer la família del Villena.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page