top of page

Assamblea general 2021

Hola famílies,


El passat dia 8 de Març a les 21 h vam fer l'assemblea general del 2021, on es van tractar els següents temes:


- Canvi de nom de l'associació: es va decidir canviar el nom d'Associació de Mares i Pares d'Alumnes a Associació de Famílies d'Alumnes, per a fer-lo més inclusiu i adaptar-nos als nous temps.

- Aprovació de la quota a les famílies sòcies 2021: la quota és de 15 € per família, donada la situació actual de crisi derivada de la pandèmia que estem patint, l'any passat no es va cobrar cap quota. Aquest any s'ha fixat una quota de 10 € per família, per a poder tirar endavant algunes iniciatives que ens agradarien fer aquest curs, com ara activitats lúdiques per als alumnes de cara a final de curs, ja que no tindrem Festa Major, xerrades per a les famílies, etc.


- Aprovació dels pressupostos 2021: van quedar aprovats els següents pressupostos.

- Aprovació de la modificació dels estatuts: S'han modificat els estatuts per a incloure el canvi de nom. Hem aprofitat per a afegir la possibilitat de què les reunions siguin telemàtiques, ja que aquesta fórmula ens dóna més flexibilitat a totes les famílies per a poder assistir. També s'hi ha inclòs una clàusula de confidencialitat, de manera que la informació a la qual tenen accés els membres de l'AFA en el decurs de les tasques derivades de les seves funcions, sigui confidencial.


Amb això ja podem començar a fer alguna activitat per al que ens queda de curs, aquest curs tan atípic on hem canviat de junta i, per culpa de la situació actual, tampoc no hem pogut dur a terme totes les idees que tenim. Però de ben segur el curs vinent serem molt més actius i podrem tornar a gaudir de totes les activitats que, des de l'AFA tenim ganes de proposar-vos.


Comments


Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page