top of page

Preparats, llestos... Ja!!!

Els 126 alumnes, pares, mares, mestres i personal de l'escola que ens hem inscrit formalment en algun dels sis equips del Villena per fer la caminada solidària que organitza l'Obra social de Sant Joan de Déu, ens trobarem diumenge dia 1 de març, a les 11.30 h a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, al peu de la torre dreta mirant cap a Montjuïc

plaça_espnaya_mod.jpg

Els responsables de cada equip s'encarregaran de recollir i repartir els el·lements que identificaran els integrants de cada grup. I després ja només ens quedarà posar-nos en marxa. Si algú no es va apuntar a cap equip però ens vol acompanyar en algun tram de la caminada, sou benvinguts! Recordeu que cadascú ha de portar l'aigua i el menjar que necessitarà al llarg del camí. Des de l'organització se'ns entregaran productes complementaris com aigua, fruita, fruits secs i làctics als punts d'avituallament. Han preparat també una zona de pícnic i una gran festa final a la Plaça de la Catedral.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page