top of page

Ens falten mans


Els integrants de la comissió de llibres ja hem començat a fer feina per etiquetar i folrar tots els llibres que necessitarem per continuar fent créixer el projecte de socialització de llibres. I ens aniria molt bé que ens donéssiu un cop de mà. Estarem a l'escola dimecres i dijous d'aquesta setmana i de dilluns a dijous de la setmana vinent (dies 1,2, 6,7,8 i 9 de juliol) des de les 16:30 h fins a les 19:30 h Preferentment hauríeu de venir sense nens o, si us han d'acompanyar, portar-los alguna cosa perquè estiguin entretinguts. Abans que ens ho pregunteu, no ens podeu ajudar des de casa emportant-vos llibres per folrar.

Veniu una estona, que ens ho passarem bé. Si ens voleu confirmar la vostra assistència per avançat, envieu-nos un correu a ampa@ampavillena.cat

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page