top of page

Canvis al voltant de l'escola


El passat divendres, 12 de febrer, el regidor d'urbanisme de l'Ajuntament d'Esplugues, Eduard Sanz van rebre dos representants de la Junta Directiva de l'AMPA per explicar-nos els plans més immediats previstos per l'entorn de l'escola. Segons les seves previsions, abans que acabi aquest curs s'obriran al trànsit els carrers situats per damunt i per sota de l'escola; hi haurà canvis en el sentit de circulació del carrer Joan Miró que, en el tram del Villena passarà a ser únicament de baixada, amb espai per aparcar a banda i banda. La idea és que els cotxes que vagin a l'Hospital Sant Joan de Déu o que busquin incorporar-se a la ronda no hagin de passar, com fins ara per davant de l'escola. Tot això, insistim, són els plans que ens van transmetre i que es concretaran en els mesos vinents, si no hi ha cap imprevist.

A més, l'Ajuntament està en converses amb Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per millorar la cobertura del transport públic a la zona. I en això, tant l'Ajuntament com l'escola, ens han demanat que els ajudem a concretar quin ús fem les famílies de les línies que passen a prop del Villena, i quines carències detecteu. Per això, us animem que contesteu aquesta breu enquesta que serà anònima, però que ens servirà per concretar quin ús fem del transport públic, i quin podriem fer ara o en el futur, si hi ha una millora de l'oferta.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page