top of page

Somiant no en tenim prou


Ni la grip, ni la pluja de dissabte, ni les contradictòries previsions meteorològiques per diumenge van aconseguir desanimar els valents dels equips del Villena que vam participar en la caminada solidària organitzada per l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Com ja va passar l'any passat, la Barcelona Màgic Line va ser l'excusa per passar un fantàstic dia en família. Grans i petits vam gaudir de les vistes des de la muntanya del Montjuïc, ens vam posar per uns minuts a la pell dels atletes olímpics fent la volta a l'Estadi, vam lluitar amb tota la nostra il·lusió la guerra de coixins al castell i en arribar a la meta, vam respirar l'emoció i la calidesa que ens esperava a la plaça de la catedral.

Gràcies a tots els que vau participar i als que heu fet alguna donació als equips de l'escola. No tots han assolit encara el seu repte solidari i sou a temps d'ajudar-los.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page