top of page

Esteu preparats?


Foc, esport, ciència, art, música... fins i tot un bateig!!! Són algunes de les sorpreses que la comissió mixta Escola-AMPA que organitza la Festa Major del Villena, us té preparades per dissabte 21 de maig. Ja sabeu que celebrem el 25 aniversari de la Festa, i com que això no passa cada día, hem preparat una celebració EXTRAORDINÀRIA. Començarem el dia fent esport, a partir de les 9 h amb la cursa -recordeu que us heu d'inscriure- i els partits de futbol. Tot el dia tindrem el rocòdrom instal·lat al pati. De seguida vindrà la geganta i els seus nous acompanyants, per començar oficialment la festa. I a partir d'aquí, us costarà triar: hi haurà música, ball, un repte artístic ple de "bitxos", ciència... i totes les activitats que diferents grups d'alumnes fa dies que preparen amb molta il·lusió. Dinar de cistella Ja sabeu que els alumnes de batxillerat i ESO s'encarregaran del bar i que durant tot el dia podreu comprar beguda, entrepans, crispetes. A migdia podrem fer dinar de cistella al menjador de l'escola. Mentre penseu quin menú preparareu per posar dins de la cistella recordeu passar per la secretaria de l'escola per comprar els tiquets. Són 2,5 euros per persona, que serviran perquè els alumnes de tercer de l'ESO comencin a fer guardiola per al seu viatge final de secundària. A canvi, ells recolliran el menjador i se'n cuidaran dels més petits mentre fem el cafè. ENS DONEU UN COP DE MÀ?

Per fer possible totes les activitats, necessitaríem que alguns pares i mares ens doneu un cop de mà en les següents franges horàries. 1 persona de 12,30 a 13,30 h 3 persones de 16,30 a 17,30 h 3 persones de 17,30 a 18,30 h

Si creus que ens pots ajudar una estona en aquestes o altres franges horàries, escriu-nos a ampa@ampavillena.cat i ens posem d'acord.

Ens veiem a la Festa Major!!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page