top of page

Bon curs a tothom!


Tornem amb la mateixa il·lusió amb què ho han fet els alumnes aquest matí, amb ganes de retrobar-nos amb els amics, de veure com ha quedat el pati després de les obres fetes aquest estiu i de continuar treballant per allò que ens uneix a tots: el desig que els nostres fills i filles siguin feliços a l'escola, que gaudeixin aprenent i sobretot que comparteixin amb els companys, els mestres i tot el personal de l'escola vivències i moments que els facin créixer com a persones.

Els pares i mares no ens hem de limitar a fer d'espectadors. Tenim molt a dir i a fer, així que demà mateix, dimarts 13 de setembre, farem la primera reunió del curs de la Junta de l'AMPA. Que no us faci mandra venir i implicar-vos. Us esperem a partir de les 20:00h a l'escola.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page