top of page

Canvis a la Junta Directiva i nous objectius

El passat 30 de novembre, en l'asssemblea general feta a l'escola, les famílies participants van ratificar els objectius que les diferents comissions de treball s'han marcat per aquest curs i van el.legir una nova Junta directiva. Respecte a les comissions i els objectius, la principal novetat respecte del curs passat és la creació d'una nova comissió de pati, que de fet ja fa un parell de mesos que està treballant i recollint idees per col·laborar amb l'escola i els alumnes en el disseny definitiu del nou pati i en els usos que es poden donar als diferents espais. La resta de les comissions, de socialització de llibres, escola de pares, festa major, menjador, comunicació, protecció de dades i econòmica es mantenen amb l'objectiu bàsic d'aprofundir i millorar la feina feta fins ara. Respecte a la composició de la Junta Directiva, els fins ara president i tresorera, Jordi Macarrilla i Maria Ventura han decidit no continuar en uns càrrecs als quals, en els darrers dos anys, han dedicat hores, il·lusió i en els que, a judici dels membres de la nova junta, han fet una feina excel·lent. Amb l'objectiu -difícil- de mantenir el llistó ben amunt, l'assemblea va triar com a presidenta a Soledad Domínguez, que en l'anterior etapa va ocupar la vicepresidència, a Jordi Arregui com a vicepresident, i a Josep Cardona com a nou tresorer. Javier Paredes continuarà sent el secretari de la Junta Permanent.

Pel que fa als vocals, agraïm la feina feta als que ho van ser durant el curs anterior - Marisol Casado, Esther Fabra, Rosa Julià, Laura Montoya i Peggy Stark- i donem la benvinguda als nous -Laia Arañó, Begoña Bover, David Escué, Olga González, Silvia Navarrete, Hugo Rivero i Marcel Sánchez-. Estem molt satisfets que en paralel, comptem amb un grup ampli de pares i mares que, tot i no formar part formalment de la Junta, estan compromesos amb la feina que fem i col·laboren de manera molt activa i compromesa en totes les activitats que endeguem. Per a tots aquells que no vau poder assistir a l'assemblea, podeu revisar en aquesta presentació el balanç que vam fer de les actuacions del curs passat.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page