top of page

La BML ens espera

El pròxim 24 de febrer es celebra la sisena edició de la Barcelona Màgic Line, la caminada solidària que organitza l'Obra Social de Sant Joan de Déu i en la que fa anys que participem.

Per a les famílies de l'escola, la Màgic Line és una oportunitat de passar un dia diferent, amb companys del mateix curs o d'altres i sobretot, una ocasió d'explicar als infants que no caminem només per fer esport sinó per ajudar als altres.

Si voleu posar el vostre gra de sorra i inscriure-us a algun dels equips del Villena que ja estan registrats només ens heu d'enviar un correu seguint aquest enllaç amb les vostres dades (quants sou, de quina classe i un correu electrònic de contacte). El capità de l'equip en què us integrem es posarà en contacte amb vosaltres per tal de fer la inscripció oficial. I us explicarà també com heu de fer la donació mínima de 5 euros per cada participant que demanem per tal d'assegurar que l'equip assoleix el seu repte econòmic (20 euros en total en cas que sigueu una familia de 4, per exemple).

El responsable del vostre equip serà també qui el dia de la caminada us donarà el buff i la resta de materials que l'organització regala als inscrits oficialment. Pel que us inscriviu per primera vegada, us recomanem que prepareu entrepans o carmanyola per dinar, perquè les activitats i sorpreses que us trobareu pel camí us faran allargar el dia.

La majoria d'equips de l'escola faran el recorregut mínim, de 10 kilòmetres, que és perfectament assumible pels nens i nenes més petits. Però com que alguns ja fa anys que fem la caminada, enguany ens hem animat i hem inscrit també un equip al recorregut que parteix de Sant Boi de Llobregat, per si ho voleu provar.

Reviseu agendes i endavant!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page