top of page

Reserveu aquestes dates


A la primera reunió de la Junta, que vam fer dimarts 8 d'octubre, vam marcar ja unes quantes dates que heu de tenir presents, perquè estem segurs que us vindrà molt de gust participar. Així que agafeu agendes i apunteu!

- 23 de novembre. De manera coordinada amb l'escola i coincidint amb la setmana europea de prevenció dels residus, dissabte al matí farem una jornada lúdica de conscienciació. Farem una recollida de residus en una zona del parc de Collserola propera a l'Escola. I després de veure l'impacte que provoquem a l'entorn gaudirem d'alguns tallers lúdics per aprendre a reduir, reciclar i reutilitzar.

Per fer-ho tot possible, necessitem alguns voluntaris que ens ajudin en alguns dels tallers o que facin fotos i de tot el que fem. Si podeu i us ve de gust donar un cop de mà, escriviu-nos ampa@ampavillena.cat

- 25 de gener farem, juntament amb la secció esportiva el matí solidari, que inclourà el mercat de segona mà.

- 1 de març serà la caminada de Sant Joan de Déu Màgic Line. Si us ve de gust, ja podeu pensar amb qui voleu caminar i com aconseguir el vostre objectiu solidari. La inscripció dels equips s'obrirà a finals d'aquest mes.

-16 de maig Festa Major de l'escola.

A més tindrem una escola de famílies cada trimestre. Estem acabant de tancar calendaris i tan bon punt tinguem dates concretes us avisarem.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page