top of page

Ja tenim Junta nova!!

Hola famílies,


El passat dia 19 de Gener es va dur a terme l'Assemblea general on es va constituir la nova junta de l'AMPA. Estem molt contents perquè moltes famílies estan interessades a col·laborar activament, el que ens garanteix una continuïtat del projecte de l'AMPA, amb noves idees i ganes renovades de dur-lo endavant.


Aqui teniu els nous membres:


Presidenta: Mònica Giménez (mare de P5A)

Vicepresidenta: Idoia Bon (mare de 1r de primària B)

Secretari: Quim Brufau (pare de 6eC i de 2n de primària B)

Tresorera: Patrícia Domínguez (mare de P3B)


Vocals:

Ana Samos (mare de P3A)

Arantxa Velasco (mare de P5B i P3A)

David Ferreiro (pare de 4t de primària A i de 1erB)

Eva Pacheco (mare de 6eB)

Francesc Font (pare de 6e de primària A i de 4t de primària A)

Guillem Carbonell (pare de 5e de primària i de 2n de primària)

Judith Fernández (mare de 1r de primària C i de P4B)

Laura Zueras (mare de 1r de primària B i de P3B)

Marta Garcia (mare de 1r de primària B i de 3r de primària C)

Mireia Juncà (mare de 1r de primària C i de P3B)

Natalia Vázquez (mare de P3A)

NoeliaBelén (mare de 6eB, 2n de primària A i P3B)

Olga González (mare de 6e de primària A)

Sergio Rodríguez (pare de 1r de primària C)

Soledad Margherit (mare de 1r de primària B i P4B)

Sonia Martín (mare de P5B)Com veieu moltes cares noves amb ganes d'encetar nous projectes i continuar amb aquells que s'han fet fins ara i que tantes alegries ens han donat: jornades solidàries, xerrades, festes, propostes, col·laboració amb l'escola...


El 27 de Gener vam fer la primera reunió, on ja van sortir moltes idees genials, tot i que aquest any no podrem fer les activitats de la manera que ens agradaria, però hem de reinventar-nos i pensar noves maneres de poder seguir endavant. D'aquesta reunió han sortit totes les comissions que faran les propostes i organitzaran les activitats que donaran un valor afegit a la nostra experiència dins l'escola.


S'ha proposat fer les reunions mensuals el segon dilluns de cada mes, a les 21 h, us enviarem els enllaços via delegats perquè qualsevol soci pugui assistir i plantejar idees, dubtes, neguits.... esperem que us animeu!


Per últim volem agraïr a la junta sortint tot el que han aconseguit durant aquests anys, la feina que han fet i les situacions complexes que hi han hagut de resoldre, així com tota l'ajuda que ens estan oferint durant el traspàs. Com a famílies de l'escola, els devem moltes jornades lúdiques, activitats, propostes que s'han portat endavant i d'altres que no s'han pogut fer, però que han portat molta feina també... molt de temps de dedicació altruista per a què totes les famílies poguéssim gaudir d'un Villena més actiu i familiar.

Comments


Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page