top of page

Educar amb l'humor de Carles Capdevila


A alguns els va quedar clar que els seus fills no arribaran a 1,90m d'alçada, per moltes vitamines que els donin, a d'altres que la ironia és una arma poderosa per enfrontar-se a un adolescent -rebel per definició-, i a tots en general que educar passa per espavilar als petits i (intentar) controlar als adolescents. I tot això sense perdre el sentit de l'humor amb què Carles Capdevila va entusiasmar !a les famílies que van omplir el menjador de l'escola. Gràcies a tots per venir i de manera molt especial als que us vau quedar al final per ajudar-nos a deixar el menjador preparat per l'endemà. Amb tantes mans, va ser un moment.

Per tot plegat, ha estat una gran estrena a l'escola de pares d'enguany. I no hem fet més que començar!

A l'apartat Escola de pares, ja teniu el resum i el vídeo de la conferència d'en Carles Capdevila al Villena.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page