top of page

Pla educatiu d'entorn


L'Escola i també l'AMPA ens hem adherit al pla educatiu d'entorn. Una prova pilot impulsada pel departament d'educació i l'Ajuntament d'Esplugues per tal que totes les entitats educatives i de lleure del municipi unim esforços per treballar per allò que més ens preocupa a tots: l'educació dels nostres fills i filles. De moment, com a AMPA hem participat en una trobada amb associacions de famílies d'altres escoles i instituts de la ciutat, i la nostra intenció és continuar avançant en aquest camí. La primera conseqüència directa d'aquest nou espai de col·laboració, que és també per a tots vosaltres, és que estem convidats a tot un seguit de xerrades i tallers que s'organitzaran a diferents espais al llarg de l'any. Estigueu atents a la informació i apunteu-vos a totes les que siguin del vostre interès.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page