top of page

Com ajudar-los a triar


Potser perquè coincidia amb la setmana del Saló de l'Ensenyament, a la reunió de la Junta de l'AMPA del dimarts 8 de març vam estar una bona estona parlant de com és de difícil per les famílies que ja tenen els fills a secundària, ajudar als adolescents a orientar la seva futura vocació. Primer quan s'acosta el moment de triar assignatures, després el d'optar per un batxillerat o un grau formatiu i, finalment, decidir-se per un grau universitari o una formació professional superior. Arran d'aquesta conversa, hem fet una mica de recerca i hem pensat compartir amb tots, alguns reportatges o enllaços que hem trobat interessants.

Però sobretot, que ningú s'angoixi massa. Molts som exemple que es pot canviar d'idea a mig camí, o que no sempre s'acaba treballant d'allò que es va estudiar.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page