top of page

A 650 llibres de les vacances


Alguns fa dies que gaudeixen de les vacances d'estiu però els companys de la comissió de socialització de llibres tenen més feina que mai. La setmana passada vam recollir i revisar tots els llibres que els alumnes de primer a quart han utilitzat aquest curs per deixar-los preparats perquè al setembre es trobin amb el seus nous cuidadors. I la setmana vinent ens dedicarem a etiquetar i folrar tots els nous títols que incorporem al projecte: les lectures i els llibres d'anglès i francès que utilitzaran els alumnes de cinqué. Son una bona pila i ens fan falta mans. Ens ajudeu?? Ens trobareu a l'escola els pròxims dimarts 5 (de 16,30 fins a les 19:00h), dimecres 6 en horari de matí (de 11 a 13h) i de tarda (de 16,30 fins a les 19:00h) i dijous 7 en horari de matí (de 11 fins a les 13:00 h) Si podeu venir, aviseu-nos per mail , per saber amb qui comptem, però acceptarem també encantats els espontanis (sobretot si s'animen a portar unes galetes per berenar :-)

Us hi esperem!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page