top of page

Preparant la Festa Major


Fa setmanes que escola i famílies treballem preparant les activitats de la pròxima Festa Major, que celebrarem el pròxim 20 de maig. Els que ja heu vingut altres anys, sabeu que una de les activitats que organitza l'AMPA és un taller artístic en què hem pintat, dibuixat o creat petits animals....

Enguany també trobareu una proposta en la qual deixar anar la vostra creativitat i en la que podeu començar a col·laborar ja. Teniu samarretes de cotó que ja no us serveixen? Doncs nosaltres les volem!!! Porteu-les a l'escola i deseu-les en un dels contenidors que trobareu a la porta de vidre o a la primera planta, al costat de l'Apil·lo. Amb totes les que recollim farem trapillo per teixir........voleu saber el què?

Doncs marqueu el dia al calendari: 20 de maig, Festa Major Si voleu portar-nos els cabdells de fil ja preparats, aquí teniu un tutorial que us explica com fer-ho

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page