top of page

Ganes de Festa Major


Música, tradicions, creativitat, teatre.. Són algunes de les activitats que ens esperen a la Festa Major d'enguany. Una cita, que aprofitarem per omplir el pati de color amb el taller creatiu que us proposem des de l'AMPA. Alguns ja heu vist que a la reixa que separa el pati d'infantil de la resta, hem teixit l'esquelet d'un arbre. Al llarg d'aquesta setmana farem alguns més, i dissabte els omplirem de color amb uns petits mandales fets amb trapillo -per això les samarretes que hem anat recollint-. Us sorprendrà com és de fàcil fer-los.

D'aquesta manera, tots ajudarem a transformar una mica més el pati, un espai sobre el qual els alumnes de tots els cursos han treballat i pensat molt. No us perdeu l'exposició dels dibuixos i dissenys fets pels nois i noies!! Al llarg del dia gaudirem de totes les activitats que estan preparant els alumnes de les diferents etapes -no ens toca a nosaltres desvetllar les sorpreses- i també de tres espectacles ben diferents, que l'AMPA proposa per a les diferents edats. Al matí, tindrem el Cabaret Patufet pel qual passaran la rateta presumida, el drac, el sol, la lluna i clar, en Patufet. A la tarda, havent dinat, els DeParranda ens oferiran un Batibull de festa major: tot el que passa en una celebració d'aquest tipus, concentrat en 60 minuts. I tot seguit, batucada, enguany a càrrec dels Atabalats. Més que mai, tenim ganes que arribi el cap de setmana!!

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page