top of page

Obres a l'escola i nous horaris

Fruit del treball conjunt que Escola, docents i AMPA vam començar fa temps, per abordar la reforma del pati però també per detectar i resoldre mancances en un edifici que ja té uns quants anys, a principis d'aquest curs l'escola va contractar un equip d'arquitectes amb molta experiència en l'àmbit educatiu.

Al llarg del curs, l'equip AQUIDOS ha estudiat a fons els espais, els moviments d'alumnes i professors i ha parlat amb els diferents sectors, també els representants de les famílies per conèixer de primera mà les nostres impressions. Fruit de tot això, estan acabant d'enllestir un pla director que marcarà les línies de treball de futur però que ja té una primera concreció en les obres que es faran aquest estiu per ordenar i separar els alumnes segons els nivells educatius, ordenar els moviments i avançar en un disseny més modern dels espais i que possibilita noves maneres de treballar.

La Junta de l'AMPA valora molt positivament tot el que els arquitectes ens van explicar en la reunió que vam fer fa pocs dies, els canvis que proposen i la manera com han recollit les nostres aportacions.

Canvi horari a l'ESO

El consell escolar es va reunir de manera extraordinària la setmana passada per donar el vist i plau a la proposta d'avançar l'horari dels alumnes de l'ESO, en la línia amb les recomanacions fetes des del departament d'Educació -en el marc de la prevenció de la COVID-, per ordenar les entrades i sortides dels alumnes i evitar que tots coincidim a la mateixa hora. Els serveis territorials han de donar el si definitiu a aquest canvi que s'aprovarà definitivament, un cop rebi l'aval de les autoritats, en un nou consell escolar al setembre.

Posts destacats
Darrers Posts
Cerca per paraules clau
bottom of page